Le parrocchie francescane in Dalmazia - Marković, Ivan, redovnik ([s. n.], 1885)
O franjevačkim župama u Dalmaciji - postanak i povijest franjevačke provincije sv. Otkupitelja, poslanje iste, franjevačke župe u Dalmaciji u odnosu na kanonsko pravo, dokumenti.