Littera pastoralis adm. rev. patris, sacrae theologiae magistri ac missionarii apostolici fr. Angeli Mariae Miškov, nuper electi et confirmati in priorem provincialem Provinciae Dalmatiae Sacri ordinis praedicatorum una cum brevi notitia ejusdem provinciae et existentium coenobiorum cui est addita series chronologica priorum provincialium ab anno 1706. nec non actualis status personalis et elenchus fratrum defunctorum ab anno 1800. ejusdem Provinciae - Miškov, Anđeo-Marija ([s. n.], 1902)
Pastoralno pismo.