Venia rock, dark & alternative ([S. l.] : Venia-mag, 2006)
Portal s vijestima, intervjuima i recenzijama o rock i alternativnoj muzici.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.12.2012.)
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Keywords: Popularna glazba