Questione liturgica - Brunelli, Vitaliano ([S. l.] : [s. n.], 1900)
O religijskim pitanjima.
Sadržaj: I. L'enciclica "Grande munus". II. La ragione del rito paleoslavico. III. I Metodiani in Dalmazia. IV. I libri liturgici. V. La questione come sta oggidì. VI. Conclusione.
Napisao Vitaliano Brunelli.
P. o.: "Rivista dalmatica" ; vol. II, fasc. V.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Dalmacija -- Crkvena povijest; Dalmacija -- Religija