Jugoslavija : 1000 otoka (1960)
Na gornjoj polovici plakata prikaz sunca s linijski prikazanim "licem" i crveni, plavi i žuti pravokutni oblici raspoređeni uokolo. Na donjoj polovici plakata prikazani su otoci bijelom bojom te detalji kuća, kupači i ostali elementi ikonografije mora