Marco Calogerà, per la grazia di Dio e della Santa sede apostolica vescovo di Spalato e Macarsca, una volta di Salona : al venerabile clero e fedele popolo della città e diocesi salute e benedizione = Marko Kalogjerà po milosti Božijoj i Svete stolice apostolske biskup splitski i makarski jednoč solinski : častnom misništvu i pravovirnom puku grada i biskupije pozdrav i blagoslov - Kalogjera, Marko, biskup, 1819.-1888 ([s. n.], 1877)
O položaju pape nakon gubitka Rima i Crkvene države s opširnim izvodima iz govora Pija IX održanog 12. III 1877. o položaju Katoličke crkve u Italiji.