Provedbena naredba za Pravila Zemljišno-veresijskog zavoda Kraljevine Dalmacije ([s. n.], 1898)
Naredba se odnosi na Odsjeke Pravila: I. O poslovnicama i o filijali, IV. O založnicama, VII. O odnošajima dužnika prama Zavodu i o ispravama vrhu zajmovâ. VIII. O dozvoli zajmovâ, IX. Ravnateljstvo. Sadrži i obrasce te tablicu za izvršenje isplate.