Izvješće o kiruržkim operacijam, obavljenim u Pokrajinskoj bolnici u Šibeniku : kroz II.o polugodište 1903. - Colombani, Filip (Ravnateljstvo bolnice, 1904)
Izvješće donosi popis izvršenih operacija i imena pacijenata.