L'avvenire commerciale in Dalmazia - Grioni, Giuseppe ([S. l.] : [s. n.], 1913)
O budućnosti trgovine u Dalmaciji.
Na kraju teksta: Barcola, Riviera 9 aprile 1913.
Keywords: Dalmacija -- Trgovina -- 1900.-1914.