La Dalmazia all'Esposizione industriale-agricola austro-ungarica dell'anno 1882 in Trieste - Mitrović, Bartolomeo ([s. n.], 1882)
Dalmacija na Industrijsko-poljoprivrednoj izložbi u Trstu god. 1882. Dalmacija se na izložbi odlikuje inteligentnim rasporedom, dobrim ukusom i kakvoćom izložaka. Od poljoprivrednih proizvoda zastupljeni su vino, vinski ocat, maslinovo ulje, Maraskino, rakije, med i vosak, dudov svilac, krizanteme, smokve, bademi. Izloženi su također instrumenti i strojevi te karte, crteži, knjige i novine. U knjizi je i popis izlagača i izložaka te tabela u kojoj se analiziraju svojstva vinâ.