Dernis : Kreis Zara - Rauh, Johann (L.T. Neumann, 1847)
U prvom planu prikaza dvije djevojke u narodnim nošnjama penju se po liticama. Dijagonalno od njih, na jednoj uzvisini, prikazani su ostaci stare utvrde, dok je u daljini prikazan grad.