Pravilnik za gojitelje duhana u Dalmaciji : (odobren poštovanom odlukom C. k. financijalnog ministarstva 17. juna 1896. br. 24162) = Regolamento per i coltivatori di tabacco in Dalmazia : (approvato col riverito dispaccio dell'Eccelso I. r. ministero delle finanze 17 giugno 1896 n.ro 24162) (s. n., 1896)
Pravilnik kojim se reguliraju pojedinosti vezane uz uzgoj duhana.