Pravila Bračko-hvarskoga parobrodarskoga družtva (na dionice) u Spljetu koja će se prihvatiti, uz možebitne preinake, na konstituirajućoj glavnoj skupštini dioničarah (Bračko-hvarsko parobrodarsko društvo, 1905)
Pravila novoosnovanog društva za promicanje parobrodarskog prometa između gradova Splita, Trsta i Rijeke te lukama otoka Brača i Hvara.