Pravilnik Zadružnog saveza, zadruge uknjižene sa ograničenim jamstvom u Splitu (Zadružni savez, 1908)
Cilj je zadruge promicanje zadrugarstva i zadružnih načela, zaštita i promicanje moralnih i materijalnih interesa članova zadruge ...