Bericht über die Tätigkeit der K. k. landw.-chemischen Versuchsstation (k. k. landw. Lehr- und Versuchsanstalt) in Spalato im Jahre 1905 - Slaus-Kantschieder, Johann (s. n., 1906)
Izvješće o radu za god. 1905. Kemično gospodarstvene pokušajne postaje (danas Institut za jadranske kulture i melioraciju krša) gdje je autor radio od 1895. do 1915.