Pravilnik za Obrtnu zadrugu gradjevnih i sa istima srodnih obrta u Spljetu : na temelju 126. obrtne Novice od 5 veljače 1907. .. (Obrtna zadruga gradjevnih i sa istima srodnih obrta, 1908)
Pravilnik zadruge koja okuplja sve ovlaštene graditelje, klesare, bojadisare ... na području splitske općine.