Pravilnik za Obrtnu zadrugu gradjevnih i sa istima srodnih obrta u Spljetu : na temelju 126. obrtne Novice od 5 veljače 1907. ... - Obrtna zadruga gradjevnih i sa istima srodnih obrta (Split) ([Split : Obrtna zadruga gradjevnih i sa istima srodnih obrta], 1908)
Pravilnik zadruge koja okuplja sve ovlaštene graditelje, klesare, bojadisare ... na području splitske općine.
Na vrhu nasl. str.: C. k. Dalmatinsko Namjesništvo Br. 47241/VI. Zadar, dne 7. listopada 1908.
Keywords: Obrtna zadruga gradjevnih i sa istima srodnih obrta (Split) -- Pravilnik; Građevinari -- Split (okolica)