Pravilnik Prve dalmatinske vinarske zadruge, uknjižene na ograničeno jamčenje u Bolu na Braču (Prva dalmatinska vinarska zadruga, 1906)
Pravilnik Prve dalmatinske vinarske zadruge osnovane 1900. god. u Bol na Braču.