Boće - Hegedušić, Željko (1956)
Kuće ispred kojih se nalazi dvorište neobičnog ovalnog oblika. U dvorištu je prikazan čovječuljak i dugi obli oblici nalik položenim deblima. Čovječuljak igra igru s boćama