La Vipera ammodytes a Ragusa e dintorni - Kosić, Baldo ([Dubrovnik : s. n.], 1899)
O istraživanju zmija poskoka na dubrovačkom području od 1889. do 1893. god.
Str. [3]-4: Predgovor / B. Kosić
Puno ime autora: Baldo Kosić.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Poskok -- Dubrovnik i okolica; Zmije -- Hrvatska