Proslava posvete barjaka i desetogodišnjice opstanka Hrvatskog pjevačkog društva "Gundulić" 22. i 23. svibnja 1904. u Dubrovniku (Hrvatsko pjevačko društvo "Gundulić", 1904)
Prigodni govori pri proslavi posvete barjaka i desetogodišnje opstanka Hrvatskog pjevačkog društva Gundulić.