Norme ed avvertimenti per l'azienda amministrativa delle Chiese della Diocesi di Parenzo e Pola : in conformità alla istruzione diocesana dd. 1 gennaio 1860. ([S. l. : s. n.], 1912)
Pravilnik za poslovnu administraciju porečkih i pulskih biskupija.
Bibliografske bilješke uz tekst.
Keywords: Porečko-pulska biskupija (Poreč)