Klimatischer Curort und Seebad »Lesina«, (Österreich's Madeira) Süd-Dalmatien (Kurhôtel "Kaiserin Elisabeth", 1903)
Propagandno turistička brošura o otoku i gradu Hvaru i prvom otvorenom hotelu "Carica Elizabeta" (1903. god.).