Društvo za promociju znanosti i kritičkog mišljenja (Društvo za promociju znanosti i kritičkog mišljenja, 2010)
Društvo promovira primjenu znanstvenog pristupa i kritičko razmišljanje te djeluje na razotkrivanju i objašnjavanju popularnih zabluda u društvu.