Dubrovnik annals (Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, Zavod za povijesne znanosti u Dubrovniku, 2007)
Časopis objavljuje radove o različitim temama iz povijesti Dubrovnika i Dubrovačke Republike.