Pravilnik za obraničke sudove kod Trgovačko-obrtničke komore u Splitu = Regolamento pei giudizii arbitramentali presso la Camera di commercio e d'industria in Spalato (s. n., 1890)
O obraničkom sudu, pustupku pred njim i troškovima.