Slet partizana Hrvatske : Zagreb, 18-20 VI 1954. ([s. n.], 1954)
U središnjem prostoru plakata prikaz sportaša u bijelom dresu. U podlozi, zelena ploha s obrisima siluete partizana s puškom u jednoj i bombom u drugoj ruci