Il processo di Vergoraz. ([S. l. : s. n.], 1901)
Proces, održan u Splitu, protiv Josipa Kukulja, Joze Luetića, Đure Prvana i dr. zbog optužbe o nepravilnosti u vođenju vrgoračke općine.
Om. nasl.
P. o.: Dalmata.
Keywords: Lokalna uprava -- Vrgorac; Vrgorac -- Politička povijest