Sotto San Marco : ritagli di storia e letteratura patria - Sabalich, Giuseppe (s. n., 1901)
O posljednjem mletačkom providuru Andreji Queriniju, o zadarskom nadbiskupu Giovanniju Carsani (1774.-1800.), o dvama pjesnicima, braći Stratico, o mletačkim poslanicima u Dalmaciji, zvanim sindici, o Židovima u Zadru, o satiričkim prikazima društvenih običaja u Veneciji.