Petrvs Comes a Zrinio - Fievet, Daniel (Paulus Fürst, 1665)
Unutar ovala obrubljenog vijencem od lovorika nalazi se poprsje mlađeg muškarca malo duže valovite kose i brkova uvijenih prema dolje. Preko dolame ogrnut je velikim ogrtačem podstavljenim hermelinom.