Klesarstvo i graditeljstvo (Pučišća : Klesarska škola, 2011)
Časopis obuhvaća sva područja koja s bilo koje strane osvjetljavaju tematiku kamena.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Ne izlazi 2016.
Opis prema vol.27,no.1/2(2017)
Keywords: Kamen -- Obrada -- Serijske publikacije