Pravila o uporabi vodovoda grada Splita s privatnim žliebima, glasovima u sjednici Obć. vieća, držanoj dne 9. ožujka 1887. = Norme sull' uso dell 'acquedotto pobblico della città di Spalato mediante condutture private, votate dal Consiglio comunale nella tornata 9 marzo 1887. (s. n., 1887)
Komunalne uredbe grada Splita.