Agencija za investicije i konkurentnost : Agency for Investments and Competitiveness (Agencija za investicije i konkurentnost, 2012)
Web stranice Agencije čija je osnovna zadaća promicanje Hrvatske kao poželjne investicijske destinacije, proaktivno privlačenje i realizacija investicijskih projekata te unaprjeđenje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva na globalnoj razini.