Kaščej besmrtni - Murtić, Edo (1945)
U prvom planu plakata nalazi se fotografija muškarca i žene u zagrljaju. U pozadini širokim linijskim potezima naslikani obrisi građevina s kupolama, i leteći tepih iznad njih. Tekstualni dio s podacima o glumcima i režiji uklopljeni unutar slikovnog prikaza