Slučaj Mravinaca u pravomu svjetlu : izvješće o sjednici općinskoga vijeća u Splitu dneva 21. studenoga 1907. (M. Bućan, 1907)
O ustupanju zemljišta i o porezima u vezi s podizanjem tvornice cementa na Majdanu.