Sjednica splitskoga obćinskoga vieća od 16 - 17 - 18. lipnja 1888. ([s. n.], 1888)
Zapisnik sa sjednice općinskog vijeća grada Splita. 1. točka dnevnog reda su propćenja, 2. točka je određivanje doprinosa za pokrajinsku zakladu ustanovljenu na svetkovinu četrdesetogodišnjice presretnoga vladanja Njegova Veličanstva Premilostivoga Cara i Kralja, zatim se raspravljalo o komunalnim problemima itd.