Maritime Wissenschaften und Hilfswissenschaften in direkter Beziehung zur Schiffahrt : (abgeschlossen im Juni 1905.) (1905)
Popis knjiga podijeljenih po strukama iz pomorstva i iz pomoćnih znanosti izravno vezanih za navigaciju.