Nachtrag zur zweiten Auflage des Kataloges der k. u. k. Marine-Bibliothek (K. u. k. Marinetechnischen Komitee (Marine-Bibliothek), 1908)
Još pronađenih i popisanih knjiga Mornaričke knjižnice u Puli raspoređenih po strukama.