Medica Jadertina (Opća bolnica Zadar = Zadar General Hospital, 2006)
Časopis sadrži znanstvene i stručne radove koji obrađuju širok raspon tema iz područja biomedicine i zdravstva, psihologije, farmacije, javnog zdravstva i zdravstvene zaštite.