Medica Jadertina (Zadar : Opća bolnica Zadar = Zadar General Hospital, 2006)
Časopis sadrži znanstvene i stručne radove koji obrađuju širok raspon tema iz područja biomedicine i zdravstva, psihologije, farmacije, javnog zdravstva i zdravstvene zaštite.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema vol.49,no.3/4(2019) ; zadnji opis prema vol.52, supplement (2022) dana: 18.5.2022.
Keywords: Medicina -- Serijske publikacije