Nastavna osnova za jednorazredne pučke nerazdieljene učionice u Dalmaciji. : (pregledana i ustanovljena odlukom od 19. prosinca 1889., br. 4113. C. k. dalmatinskog pokrajinskoga učioničkog vieća po zakonu od 2. svibnja 1883. i po naredbi C. k. ministarstva za bogoštovlje i nastavu od 8. lipnja 1883., br. 10618.) (s. n, 1890)
Plan i program za izvođenje nastave u jednorazrednim pučkim nerazdjeljenim učionicama u Dalmaciji.