Kolonićeva nagoda - Deželić, Đuro, književnik ([s. n.], 1895)
O pravu višega svećenstva da oporučno raspolaže svojom imovinom poslije svoje smrti prema "nagodi" sklopljenoj između ugarske dvorske kancelarije i ostrogonskoga nadbiskupa Lipóta Kollonicsa i potvrđenoj od kralja 15.VI.1703.