Koledanje uoči Mladoga ljeta na otoku Hvaru - Carić, Antun Ilija ([S. l.] : [s. n.], 1896)
Narodni običaji otoka Hvara.
Nasl. nad tekstom.
Podatak o autoru na kraju teksta.
P. o.: Glasnik Zemaljskog muzeja u Bosni i Hercegovini ; VIII, 1896., 3. i 4.
Keywords: Koleda -- Hvar (otok); Hvar (otok) -- Društveni život i običaji