Meso prvi hrvatski časopis o mesu (Zagreb : Zadružna štampa, 2004)
Časopis objavljuje znanstvene i stručne sadržaje koji se odnose na veoma široko područje sigurnosti i kakvoće mesa i mesnih proizvoda.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Opis prema vol.21,no.6(2019) ; zadnji opis prema vol.24,no.2(2022) dana: 14.6.2022.
Keywords: Tehnologija mesa -- Serijske publikacije; Mesni proizvodi -- Serijske publikacije; Meso -- Kvaliteta -- Serijske publikacije