Acta geographica Croatica : glasilo Geografskog odsjeka PMF-a Sveučilišta u Zagrebu (Geografski odsjek, Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta, 2012)
Časopis objavljuje rezultate izvornih istraživanja i pregledne članke iz svih geografskih disciplina te prostorno orijentirane članke iz srodnih discipline.