Priopćenja ć. k. kotarskim poglavarstvima u vinorodnim predjelima pojedinih političkih upravnih područja uz odpis Ć. k. ministarstva poljodjelstva 10. rujna 1908. br. 37010. (s. n., 1908)
Priopćenje Ministarstva poljodjelstva svima onima koji se bave trgovinom vinima, vinskom cigjom i vinskim mastima.