Neka pitanja o našim bolnicama - Peričić, Božo ([S. l.] : B. Peričić, 1900)
O temeljnim bolničkim pitanjima vezanim uz Dalmaciju a to su: 1. ustanovljennje pokrajinske bolnice u Boki Kotorskoj, 2. gradnja nove bolnice u Splitu, 3. proširenje ludnice u Šibeniku i 4. preuređenje plaća i službe bolničkog upravnog osoblja.
P. o.: Narodni list.
Keywords: Bolnice -- Dalmacija