Motociklističko i automobilsko cestovno prvenstvo FNRJ 1947 sa učešćem stranih vozača : Opatija 14. IX 1947.-9h - Trpin, Janez (s. n., 1947)
Dinamična kompozicija koja se sastoji od prikaza vozača u crvenom trkaćem automobilu i motociklista s kacigom i naočalama. U gornjem lijevom uglu dijagonalno pozicionirana zastava. Pozadinu čini plava površina na kojoj je svijetlijom plavom linijom prikazana obala a bijelom jedrilice