Zavičajni muzej Poreštine : Museo del territorio parentino (Zavičajni muzej Poreštine, 2013)
Web stranice Muzeja čija je primarna zadaća skupljanje, čuvanje te istraživanje civilizacijskih i kulturnih dobara Poreča i Poreštine.