Dioklecianův palác ve Splitu = La Palais de Dioclétien à Split (Spalato) = Der Diokletianische Palast in Split (Spalato) - Barač, Josip ([Split] : [s. n.], 1917)
O Dioklecijanovoj palači u Splitu.
Nasl. nad tekstom.
Podatak o autoru iz HRB knj. 1 (1637).
Tekst na češ., franc. i na njem. jeziku.
Keywords: Dioklecijanova palača (Split)